A támogatóink
Egyéb Információk
Hidvégi-Üstös Pál - Tisza futás 2009
Information in English
Jogszabálymódosítás
Kiadványok
Pályázatfigyelő
Polgármestereknek
Programajánló
Résztvevőknek
Sajtószemle
Segítsünk az árvízkárosultaknak!


 Az "Agenda 2030 Humánökológiai Kutatóműhely a globális együttélésről" program támogatói:


AJÁNLÓ

Szelídvízország - animációs film


Szelídvízország - kiadvány

ILD kézikönyv a Tisza-menti ártéri tájgazdálkodás
lehetőségeiről


Blogok

 
  

Folyóiratok, könyvek
 

Tiszavölgy

BOKARISZ-füzetek az ártéri tájgazdálkodásról

Szelídvízország - kézikönyv az ártéri tájgazdálkodásról 


Ismeretterjesztő CD

BOKARTISZ: A folyó élete


DVD

Kulcs a Tiszához I.-II.

IV. Hagyomány és Természet konferencia


További kiadványok...





 Information in English


KORÁBBI BANNEREINK

A MI MENZÁNK és A MI MENÜNK!--2011. 07. 01. --> 2011. 07. 01.

Idény gyümölcsök és zöldségek a menüben. Olyan éttermek/önkormányzatok/munkahelyek jelentkezzenek, akik az alábbi napok valamelyikén - akár mindegyikén - a meghirdetett idényalapanyag felhasználásával kedveskednek az étkezőknek! Jelentkezés folyamatosan: nevezes@amimenzank.hu


CSATLAKOZNI lehet a következő idénynapokhoz!

  • Köszméte/piszke-nap (2011.június 9- június 24)
  • Cseresznye-nap (2011. június 13-24.)
  • Meggy-nap (2011. június 13- július 3.)
  • Ribizli-nap (2011 július 3 – július 17)
  • Málna- és szeder-nap (2011. július 15 – július 30)
  • Őszibarack nap (2010. július 4-aug. 31.)
  • Szilva-nap (2011. szeptember 1- 15.)
  • Körte nap (2010. augusztus 15 - szeptember 30)
  • Paradicsom-nap (2011. augusztus 10- szeptember 30.)

MENTOR CHEF SEGÍT, ha szeretne új kínálattal kedveskedni a vendégeknek/gyerekeknek:chef@amimenzank.hu
Pacsi Bálint és Szoljár Csaba (Solier Café) és Hézl László (Albapark Étterem)


Jelentkezés módja:

  • A jelentkező szolgáltató címe, megnevezése
  • A MENÜ megnevezése, dátuma (esetleg receptje)
  • Az idényalapanyagok bemutatása: származási hely, ha tudja a fajtáját és a termesztési módját (bio, AKG, intenzív, szabadföldi, fóliás) nevezze meg,
  • Az étterem/intézmény helye, címe, neve, elérhetősége, ahol a beküldött menüt felszolgálják a jeles napon
  • Igénybe vett-e mentor chef vagy szakács tanácsát (igen-nem)


Jelentkezési határidő: folyamatosan, de legkésőbb a menü kínálat előtt 3 nappal.

A nevezéseket, szervező partnereinket a www.amimenzank.hu  honlapon tesszük közzé. A Facebook-on A mi menzánk - közösség oldala: https://www.facebook.com/amimenzank.
 

További információ a kezdeményezőktől: