SZÖVET szatyor, vászonból – Támogatói Táska

Élő Tisza Támogatói Táska 1

Támogatói akciót indítunk! Támogató jegy gyanánt egy erős vászontáskát csináltattunk, amit a támogatóink számára tartunk fenn. A táska nem csak azt jelzi, hogy a viselője ismeri, szereti és használja a SZÖVETet, hanem hogy anyagi támogatásával segítette a munkánkat. Ez a táska tehát kiállás az Élő Tisza értékrendje és tevékenysége mellett, egy közösséghez való tartozásunk jele.

A táskán az Élő Tisza piacok logója látható, a mellékelt képeknek megfelelően, a környezettudatos háztartás elengedhetetlen tartozéka, ugyanakkor korlátos erőforrás, mint az Élő Természet általában: az idei akadémiai évnek még kb. 100 db táskával vágunk neki. Különösen ajánljuk Élő Tisza piacos vásárlóinknak, ill. magasabb rendű küldetést felvállalóknak, hiszen aki hitet akar tenni a Rövid Ellátási Láncok, és az Ártéri Tájgazdálkodás mellett, az Élő Tiszás szatyrot adományoz magának.

Őszi akciónkban a táskák 5000 forintos támogatásonként az Élő Tisza piacainkon vagy egyéb SZÖVETes rendezvényen vehetők át.

Élő Tisza Támogató Táska 2

Támogatását közhasznú civil szervezetként tudjuk fogadni, a 69400324-10001215 számú számlánkon, a közleményben „Adomány” megjelöléssel.