Támogatóink

Aktuális és korábbi programjaink támogatóit ebben a cikkben mutatjuk be.

Köszönjük segítségüket!

 


A Szövetség Az Élő Tiszáért Egyesület „VÍZVÁLASZTÓ – Válaszd a vizet! – Szakmai és ismeretterjesztő fórumok a klímaváltozás és helytelen tájhasználat okozta szélsőségek megoldására” című projektje (PTKF/597/2019) az Agrárminisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg.


Az “Agenda 2030 Humánökológiai Kutatóműhely a globális együttélésről” program támogatói:


A SZÖVET “Természetközeli vízpótlási módszerek a fenntartható gazdálkodás szolgálatában” (NEA-UN-16-SZ-1524) projektjét a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.


Fenntartható helyi gazdasági kezdeményezések érdekképviseletének megteremtése és piaci életképességük javítása” című programunk támogatói:


Működésünket támogatta a Nemzeti Együttműködési Alap Új Nemzedékek jövőjéért kollégiuma
NEA-UN-13-M-1773Jogsegély Programunk
az Accenture “Képességek a Sikerért 2010” pályázatának támogatásával valósult meg.


“Az ártéri tájgazdálkodás megvalósításának helyi lehetőségei a Tisza-mentén” programunk a Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával valósul meg.A SZÖVET működését és egyes projektjeit támogatta a Nemzeti Civil Alapprogram.


KvVM – Zöld Forrás 2010


“Élő Tisza” – a Tisza mente tájainak újjáélesztéséért című projektünk támogatóiA SZÖVET létrejöttét és működését 2007-2008 között a “Tisza Biodiverzitás Projekt” támogatta, melyet a Környezetvédelmi Világalapon (GEF) keresztül az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Természetvédelmi Hivatala finanszírozott.