3. NAGY BEFŐZŐ NAPOK

(Meggy, Málna, Sárgabarack) megoldásokkal!

A változékony időjárás sajnos próbára tette gazdálkodóink és vásárlóink türelmét.
Igyekeztünk az előrendelést és a szállítást egyre jobbá, megbízhatóbbá tenni!


Megoldásaink:

1. Időjárás vis-maior: Kérjük, hogy a meghirdetett helyszínekre adott időpontban CSAK ÚGY INDULJON, hogy INDULÁS ELŐTT megnézi honlapunkon a vonatkozó cikket (www.elotisza.hu), mert itt értesülhet az esetleges VIS-MAIOR helyzetről (friss szedés, – időjárás). ELŐRENDELŐINKET MINDENRŐL e-mailben értesítjük. Aki nem rendel elő, annak vagy jut, vagy nem.

A gazdáinknak előző nap le kell adni, ha ilyen előfordul, így önök időben értesülhetnek.

2. Késés: Bizony sokszor késtek a gazdáink a meghirdetett helyszínről. Meghirdetett akcióinkra általánosan érvényes: A gazda telefonos elérhetőségét előrendelőinknek megküldjük, hisz Ő tudja miért kérik, mikorra ér.
A késés miatt a vevőket úgy kárpótoljuk, hogy a késő gazda köteles a meghirdetett ár alatt adni a terméket óránként -30%-os árcsökkenéssel az ott várakozók részére.

3. Láthatóság: Néhányan írnak, hogy nem találnak meg a piaci helyszíneinken. Reméljük, egy hónapon belül elkészülnek magas reklámzászlóink, ÉLŐ TISZA felirattal. Piaci helyszíneinken ezt keressék. Hírlevelünkben jelezzük, ha már készen vannak, addig türelmüket kérjük.

4. Udvariasság: Eddig egyszer volt panasz egy gazda által alkalmazott segítő viselkedésére. Az illető már nem fog többet megjelenni, s továbbiakban is kérjük, jelezzék, ha bántó dolgot tapasztalnak.

5. Előrendelés: Egy helyszínen volt, hogy a segítő nem tette el a kért előrendelést. A sorban állást személyi feltételek miatt nem mindig tudják kikerülni, de az előrendelők részére a gazda (és segítője) félre kell tegye a megjelölt időpontig a terméket. Amennyiben ez nem valósul meg, úgy egyszeri figyelmeztetés után más gazda veszi át az előrendeléssel árusítás lehetőséget.

6. Minőség: No ebben igazán jók vagyunk! Eddig rengeteg köszönő levelet kaptunk. Az esetleges (mivel új gazdák is lehetnek, illetve bármi lehet) minőségi problémákra, kérem hívják fel figyelmünket, ha kell kivizsgálhassuk, ha kell eltilthassuk a gazdát, mindenképpen, hogy kártalanítást kapjanak. Standjainkon keressék a NYILATKOZATOT, ahol nyilvánosan meggyőződhetnek egy-egy termék, a gazda által vállalt tulajdonságairól! Reklamációt az info@elotisza.hu címen fogadunk.

Köszönjük!


Meggy, Sárgabarack befőző napok!

170-190Ft/kg a meggy,
250-200 Ft/kg a sárgabarack (Gönci) minőség és vásárolt mennyiségtől függően. (olcsóbb lehet, de drágább nem)

Málna, szeder, ribizli kínálatot más felhívásának továbbításával tudunk ismertetni: http://free.x3.hu/kajnerp/malna.doc

Előrendelés: info@elotisza.hu
Júl. 03 péntekre előrendelést 01-e szerda estig veszünk fel.
Júl. 04 szombatra előrendelést 02-a csütörtök estig,
Júl. 05 vasárnapra előrendelést 02-a csütörtök estig veszünk fel.
Júl. 08 szerdára előrendelést 06-a hétfő estig veszünk fel.
Júl. 10 péntekre előrendelést 08-a szerda estig veszünk fel.

Későbbi, sárgabarack, málna befőző nap folytatásról, újabb helyszínekről honlapunkon tájékozódhat: www.elotisza.hu

1. 2009. július 03. péntek 08-18 óráig (amíg a készlet tart). XV. Ker.Pázmány Péter u. 1/C Novák piac, Magyarok Piaca rész 8-12 óráig: Meggy (Kántorjánosi fürtös), 170Ft/Kg, vagy 8Kg meggy vödörrel 1500Ft. Előrendelést 10 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

2. 2009. július 03. és júl. 10-e péntek 06-11 óráig XVII. ker. Rákoskeresztúr, a Ferihegyi út, Kaszáló u. sarkán, a Mezőgazdasági Bolttal szemben a piacon. Meggy, Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is.(10-én már csak sárgabarack) Előrendelést 9 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

3. 2009. július 03. péntek 14-18 óráig (amíg a készlet tart)
XVII. ker. HOME CENTER előtti parkoló, Pesti út 237. Az út bal oldalán lévő parkoló. Meggy,15 órától 14 órától Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is. Előrendelést 16.30 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

4. 2009. Július 04. Szombat 7-12 óráig
III. ker. Komjádi előtti piac, SZÖVET stand. (Itt minden szombaton megtalál bennünket idénytermékeinkkel) Meggy PÁNDI!, Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is Előrendelést 10 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

5. 2009. Július 04. Szombat 8-15 óráig
XV. Ker. Pázmány Péter u. 1/C Novák piac, Magyarok Piaca rész Meggy (Kántorjánosi fürtös), 170Ft/Kg, vagy 8Kg meggy vödörrel 1500Ft. Sárgabarack 10- 12 óráig. Előrendelést 10 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

6. 2009. Július 04. Szombat 8-12 óráig
III. ker. Vörösvári úti (óbudai rendelő előtti MDF piac, a Mc. Donald’s felöl, a tojás árus mellett) Meggy, Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is. Előrendelést 10 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

7. 2009. Július 05. Vasárnap 8-12 óráig
XVI. ker. Sashalmi téri Magyarok Piaca Meggy PÁNDI! Előrendelést 10 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

8. 2009. Július 08-a szerda 12-14 óráig
XXII. ker. REÁL Üzlet (Barackos út 1.) előtti vagy mögötti parkoló (gyümölcs) és a bolt termékei (cukor, zselésítő, celofán) Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is. Előrendelést 13 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

9. 2009. Július 08-a szerda 16-18 óráig
III. ker. Bécsi út 221-229-es sz. háztömbök előtti parkoló az Eurocenterrel szemben, a lakásszövetkezet területén. Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is. Előrendelést 17 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.

10. 2009. Július 10-e péntek 14-17 óráig
XV. Ker. Pázmány Péter u. 1/C Novák piac, Magyarok Piaca rész Sárgabarack enni, befőttnek, és lekvárnak is.
Előrendelést 16 óráig tartjuk, vagy ha külön jelzi, hogy később jön.
A júl. 11-12-i hétvégi helyszíneket és termékeket jövő heti hírlevelünkben küldjük.

Előrendelés: NÉV, email cím, HELYSZÍN és DÁTUM megjelöléssel, valamint a kért gyümölcs MENNYISÉG megadásával. Sárgabarack esetében írja meg, hogy enni, befőttnek kell-e, vagy érettebb lekvárnak!

Minden dömping időszak vége felé szezongyümölcsökre meg fogjuk hirdetni akciónkat, melyhez üzletek is csatlakoznak, kedvezményes cukor és befőző, eltevő kellékkel kínálatával. Várjuk recept javaslatukat, melyekből honlapunkon válogathatnak! www.elotisza.hu

 

Támogatjuk mert:
– Közvetlenül a gazdáktól szerezhetik be a terméket
– Tudja mit tesz bele a befőzés során
– Szezonális idényterméket használ, melynek így nagyobb a beltartalma
– Törekszünk a magyar fajta termékek felhozatalára.

PROGRAMAJÁNLÓ:

Élő Falu, Ökofalu találkozó és bemutatónap Galgahévízen

Sárgabarack befőző receptjeiket a titkar@elotisza.hu címre várjuk, honlapunkra feltesszük.

Eddigi receptjeiket is megtalálják itt (lefelé görgetve baloldalt a befőttek képre kattintva)

Szabadkai Andrea – programvezető

 

Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület
info@elotisza.hu
www.elotisza.hu