Beszámoló a tarpai biokonferenciáról

Szász Ferenc, Tarpa. A minap – azaz 2007.02.02.-én voltam Tarpán a VI. Biokonferencián. Zsúfolásig megtelt a kultúrház az érdeklődőkkel.

Neves professzorok melett (Pl: Dr.Pusztai Árpád GMO kutató MTA, Dr. Dinya Zoltán NYF) nekem is alkalmam volt ismertetni a MEGÚJULÓ ENERGIÁKKAL A BIOGAZDÁLKODÁSÉRT programomat.

Jól esett látni és tapasztalni ezt a lelkesedést, azért is, mivel -anno- 2001-ben jómagam “serénykedése” által jött létre az I. BIOKONFERENCIA. Akkor kb. 25-30 fő volt, tegnap 550-600 fő ízlelhette meg, az igazi tarpai vendégszeretetet. Kemencében sült ún. foszlós rétes, puliszka mangalica húsból készült kolbásszal és tepertővel, tengeridarás töltöttkáposzta mangalica hússal… Természetesen a jó kis szilvapálinka, ill. a tarpai hegy leve sem maradhatott el. Nagy érdeklődés volt az alábbi – már itt is közreadott – oktató jellegű CD-k re is, ugyanis sok az elfoglalt, de a biogazdálkodásban jövőt látó ember.

Kedves “Zöldek”, van egypár JÓ HÍREM: elkészítettem a BIOKERTÉSZETI 1X1 és a A METSZÉS ABC-je című CD-ket. Aki úgy érzi, hogy olyan módon is meg akarja védeni az önmaga, a családja, ill a környezete “egészségét”, hogy TESZ IS ÉRTE, az küldjön egy e-mailt. Postán utánvéttel tudom küldeni. Megjegyzem, igen sokan választják a tanulásnak ezt a formáját, hiszen ettől kényelmesebb megoldást már nehéz elképzelni.

Tájékoztatásul: előkészületben az: ENERGIA ABC sorozat is CD-n (kb. 7-8 éve ment a TV-ben) előjegyzést, már most elfogadok rá. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Jó egészséget: Feribá (a bios)
 
 
Web: www.szaszbio.atw.hu
E-mail: bio-energiaferi@vipmail.hu
Skype: Bioferi