Egységes kerékpárpark a Tisza-tónál

Több mint 200 db új, egységes Tracking kerékpár érkezett a Tisza-tavi Túraközpontokba. A 33 pontból álló Hálózatban 27 szolgáltató szakosodott kerékpáros túráztatásra, bízva abban, hogy a Tisza-tóhoz látogató vendégek üdülésük alkalmával egyre többször túravezetővel és kerékpárokkal fedezik fel a régió attrakcióit.

A Greenfo híre.

A Tisza-tavi RTPI gondozásában megjelent az Öko-lovas-kerékpáros túrák a Tisza-tavi régióban magyar nyelven 30 ezer példányban, mely segíti a tájékozódást a 44 túraútvonalon. Előreláthatólag májusra elkészül a Tisza-tó gátjának teljes aszfaltburkolata, melynek köszönhetően hazánk második legnagyobb tava körbekerékpározható (Kisköre-Abádszalók és Egyek-Tiszadorogma komp vonalon).

Aki teljesítmény túrában vagy nagyközönség program keretében kíván kerékpározni a Tisza-tónál szíves figyelmébe ajánljuk a Tisza-tavi Természetjáró 8 próba következő pecsétgyűjtő eseményét: április 21-22-én A Tisza-tó Maraton rendezvényünket, melyet számos fakultatív program kísér a családosok számára.

További információ: http://www.tisza-to-info.hu/