HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE az őszi szünetben

2010. október 29. – november 7. FALUSI TURIZMUS HÉT. Falusi-, illetve ifjúsági szálláshelyadók, kempingek, boros-, bio-, kézműves porták, pálinkafőzdék vagy tájházak stb. a megjelölt időszakra 10 %-os kedvezményt biztosítanak a szálláshely vagy szolgáltatás árából.

Magyar Turizmus Zrt és a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége közös akcióhetet hirdet, Hazajáró Hét néven. A tíznapos program során a falusi turizmushoz kapcsolódó szolgáltatók akciós ajánlattal várják vendégeiket.

A kampányhét idején kedvezményes, Hazajáró Kártya kerül kibocsátásra, amely 2011.május 31-ig érvényes. A kedvezményes kártyát a vendégek az akcióhoz csatlakozó
turisztikai szolgáltatónál kaphatják kézhez, amellyel még a Hazajáró hetet követően is, 2011. május 31-ig 10 % -os kedvezményt kapnak bármelyik, az akcióban részt vevő szolgáltatónál. A kedvezmény lehet ingyenes kenyérlángos, rétes, pohár bor vagy pálinka, esetleg tárlatvezetés, kerékpárkölcsönzés, kézműves bemutató.
Leljen rá Ön is az igazi felüdülés régi-új élményére! Október 29 – november 7.között még jutányosabb áron tapasztalhatja meg mindezt, amikor a Hazajáró Hét programhoz csatlakozott szolgáltatók kedvezményes ajánlatokkal várják a vendégeket. További információ és a csatlakozott szolgáltatókról elérhető a www.hazajaro.hu honlapon.

Bővebben a mellékelt letölthető szórólapon, és felhívásban.

Kapcsolódó dokumentumok