Kaptunk egy barackot

A július 12-edikei, szombati piaci árusításon ismét jól fogyott a meggy és a sárgabarack is. Két helyszínen összesen 4 tonna meggyet és 4 tonna barackot vásároltak. Utóbbinál sajnos problémák merültek fel. Az ígért szállítmány kevesebb volt mint számítottunk, így aztán sokan nem jutottak gyümölcshöz. Mint botcsinálta zöldségesek sokmindent nem láttunk előre, így több kedves vásárlónkat csalódás érte. Szíves elnézésüket kérjük!

Az elmúlt három hét gyümölcsértékesítési akcióiból két következtetést vontunk le: a gazdáknak és a vásárlóknak is igénye van egy közvetlen értékesítési rendszerre, mely olcsón, de méltányos áron juttatja a termékeket a tanyáról a tányérra.

A másik fontos következtetés, hogy ezt csak jól érdemes csinálni, hogy mindenki örömmel vegyen részt benne. Ezért a következő hetekben újabb akciókat nem szervezünk, de elemezzük a tapasztalatokat, hogy a folytatás már zökkenőmentes legyen. A legújabb fejleményekről értesítjük azokat, akik kérték hírlvelünket. Ha még nem kért, de érdekli a történet folytatása, kérjük, ide írjon: info@elotisza.hu.

Addig is, amíg újra jelentkezünk, a pest-környéki barackravágyóknak ajánljuk a barackok.hu oldalt.

Kajner Péter