Követség az Élő Tiszáért

Izgalmas kezdeményezést indítunk útjára. December 6.-án megnyitjuk Budapesten a Követség az Élő Tiszáért nevű helyet, mely a tiszai táj termékeit, az ott élők üzeneteit fogja közvetíteni az érdeklődők számára.

Nem egy távoli ország, hanem hazánk sokszor méltatlanul ismeretlen vagy múltba, emlékeinkbe merült ízeit, illatait, gondolatait, látványát
szeretnénk közelebb hozni, megszerettetni azokkal, akik ritkán jutnak el a Tisza mellé. Rendezvényeket, előadásokat is tervezünk, de szeretnénk ezen a helyen minél több tájterméket rendszeresen megvásárolhatóvá tenni.

Ezen a szombaton, december 6-án, első alkalommal mutatkoznak be itt a tiszai termékek a kedves érdeklődők számára.

Szeretnénk, ha eljönne és megismerné ezeket a termékeket is. Szeretnénk, ha megnézné a helyszínt és ötleteket adna, miként és hogyan csináljuk.

Karácsonyi ajándékkínálatunk

képeit ide kattintva megtekintheti. Egy-egy termék képére kattintva, a kép alatt részleteket, árakat is talál. Mellékletként a héten csatolunk cégek számára cégajándék katalógust. A termékeket az info@elotisza.hu címen rendelheti meg vagy postai utánvétellel, vagy a követségen megkaphatja december 20-áig.

Továbbra is vásárolható igazi 100%-os magyar almalé.

Előrendelt termékek átvétele ezen a helyszínen is átvehetők!

A listából az összes termék.

Szeretettel várjuk, december 6.-án, szombaton 6-14-ig!

Követségünket az 1115 Budapest Tétényi u. 9. cím alatt találja (a Szent
Imre kórházzal szemben, a Tétényi út-Halmi u. sarkán). Könnyen
megközelíthető, egyszerű mellette és előtte a parkolás.

Térképen megnézheti itt.

Szövetség az Élő Tiszáért