Meggymentő akció!

Szombaton, június 28-án, Budapesten, a Komjádi Uszoda előtti piacon 170 Ft/kg áron nagykörűi meggy lesz kapható, mely a SZÖVET közvetlen keresekedelmi kezdeményezésének első gyümölcse. Részletekért kattintson!

 

 


Idén a termelőktől arcpirítóan alacsony áron akarják átvenni a kereskedők a meggyet. Sokan le sem szedik a fáról az egész éves munka gyümölcsét, mert nem éri meg.

Elhatároztuk, hogy segítünk a bajba jutott termelőkön és a kereskedőket kikerülve, közvetlenül vásárolunk tőlük. Így friss, remek ízű gyümölcsöt ehetünk, főzhetünk be, a termelők pedig bevételhez jutnak, mindenki jól jár.

Kérjük, hogy aki szintén vásárolna nagykörűi meggyet, 170 Ft / kg áron jöjjön szombaton a budapesti Komjádi Uszoda (II. kerület, Árpád fejedelem útja 8.) előtti piacra. A gyümölcsöt egy Peugeot Boxer típusú hűtőkocsiból árulják, reggel 8-tól, melyen a “Szövetség az Élő Tiszáért” felirat lesz látható.

A gazdák a meggyet a mi kedvünkért szedik le és hozzák Budapestre, ezért fontos, hogy el is tudják adni. Kérjük, hogy, ha teheti, ezt a levelet küldje tovább azoknak, akiket érdekelhet.

Köszönjük a segítséget, találkozzunk szombaton, a piacon!

Tisztelettel:
Kajner Péter

Szövetség az Élő Tiszáért
06-30-545-3140
kajnerp@elotisza.hu
skype:kajnerp
www.elotisza.hu


Ez az első ilyen akciónk, de a jövőben szeretnénk megoldani a gazdák és fogyasztók közötti közvetlen kapcsolatteremtést, hogy jó minőségű, hazai terméket vásárolhassunk. Akit érdekel ez a lehetőség (nem csak Budapesten!), kérem, írjon.