Megmenekült meggyek – FOLYTATJUK!

A Szövetség az Élő Tiszáért egyesület által szervezett, június 28-adikai, szombati meggy-árusítás óriási sikerrel zárult. A 4,5 tonna meggyet néhány óra alatt elkapkodták. Az örömbe némi üröm is vegyült: sokan, sajnos nem jutottak gyümölcshöz. Nekik ígérjük: a jövő héten és a továbbiakban jobban felkészülünk, mint e rögtönzött akcióra.

Nagyon köszönjük mindazoknak, akik ott voltak vagy távolról bíztattak. Elnézést kérünk azoktól, akik számára nem jutott meggy. Jelen pillanatban dolgozzuk fel a beérkezett kéréseket és igyekszünk mihamarabb új híreket közölni arról, hogy milyen gyümölcsöt és egyéb termékek lesznek kaphatók hamarosan. Mindenkit értesítünk időben!

A jövő hétvégén a budai helyszín mellett egy pesti helyszín is szervezés alatt áll.

Keresünk olyan magánembereket vagy intézményeket, akik helyet adnának hasonló vásároknak. Nem csak Budapesten: az ország más pontjaira is szeretnénk kiterjeszteni a közvetlen kereskedelmi hálózatot.

Keresünk továbbá kis és közepes méretű gazdaságokat, őstermelőket akik jó minőségű, az előírásoknak megfelelő termékeket állítanak elő és eladási nehézségekkel küzdenek.

És továbbra is várjuk azok jelentkezését, akik hazai termelőktől kedvezményes és méltányos áron szeretnének termékekhez jutni.

Kérjük, ide írjanak:
info@elotisza.hu