Molnár Méhészet Vizsoly

Tisztelt mézkedvelők!

Általunk is nagyrabecsült Molnár Méhészet Vizsolyról, nem azonos a keszthelyi Molnár Méz Kft-vel, akik mézhamisitási ügy szereplői. A Vizsolyi díjazott mézeket az Élő Tisza tájtermékeket is kínáló Édes Élet Delikát boltban Budapesten is kaphatóak a Mammut I. üzlet földszintjén.

Molnár Gergely vagyok, egy fiatal méhész, a 2008-as Év Méhésze elismerés birtokosa, aki több év alatt építettem fel azt, ahol ma tartok. Ezt a magas minőségű mézemnek és a kedves fogyasztóimnak köszönhetem. Sajnálatos módon a Hír Televízió néhány héttel ezelőtti műsorában elhangzottak miatt – ott tartok, hogy vevőim egy része csalódott bennem egy komoly félreértés miatt, valamint a műsorukban elhangzott félreérthető megfogalmazás miatt magyarázkodnom kell nekik. Ez a Molnár Méhészet ugyanis nem az a Molnár Méhészet!

A Panaszkönyv műsorban elhangzottak miatt vagyok kénytelen közreadni az alábbiakat: – A vizsolyi Molnár Méhészet nem azonos  a Molnár Méz Kft-vel, mely hamísítja a mézet. Ezáltal nekünk, becsületes méhészeknek, akiket mondjuk Molnár Méhészetnek hívnak, ez a negatív hír minőségrombolást okozott, továbbá azóta vevőink is megkérdőjelezik méhészeti termékeink valódiságát. Ez már oly mértéket öltött, hogy a vevők sorra emelik fel a telefont és hívnak, hogy hamis mézet árulok, illetve azt vásároltak tőlem. Holott Mi maximálisan minőségi mézet termelünk, minden szabálynak eleget teszünk, továbbá az OMME zárszalagjával is ellátjuk termékeinket, amely azt jelenti, hogy mézeink a polcokról bármikor levehetők és bevizsgálhatók. Termékeink nagy részét tájvédelmi területen gyűjtjük és a minőségi vizsgálaton kiváló tanúsítványt kaptunk.

A Molnár Méz Kft hamisított mézeinek bemutatásával a tisztességesen termelő Molnár Méhészet jó hírnevét egy pillanat alatt lerombolták. Ezért arra kérjük olvasóinkat és fogyasztóinkat, adják tovább ezt a hírt és ne keverjék össze a hamis terméket a minőségi termékkel! A Molnár Méz Kft. nem azonos a vizsolyi Molnár Méhészettel. Továbbra is keressék a jó hírnevű vizsolyi mézet!

Budapest, 2010. február 9-én

Üdvözlettel:

Molnár Gergely, a 2008-as Év Méhésze

(Mobil: 06-70/500-7860)

www.mezmuzeum.hu