Rajzpályázat gyerekeknek – Az egészség színes világa –

 

Idén 25 éves „A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT!” Társadalmi Alapítvány.
Várjuk a gyerekek munkáit, melyek a legkülönfélébb technikákkal készülhetnek, a ceruzarajztól a ragasztáson keresztül a papírmaséig.

 

Kedves fiatal barátunk!


Szeretnénk, ha lerajzolnád, ábrázolnád, hogy Te milyennek látod, gondolod, képzeled az egészséget, az egészséges embereket, állatokat, a környezetet. Te mikor érzed magad egészségesnek, és mit teszel azért, hogy „kicsattanj az egészségtől”? Miből látod azt, ha valaki egészséges? Milyen az, amikor például anya, apa, a nagyszüleid, a testvéred, a kutyusod egészséges? És milyen az, amikor betegek? Milyen az egészséges környezet, a falu, a város, az erdő, a rét, a virágok? Engedd el a fantáziádat, mutasd meg nekünk, milyen csodálatos dolog az EGÉSZség, és mutasd meg másoknak is, mit tehetnek érte!

A pályamunkák készülhetnek önállóan vagy csoportosan, egy pályázótól egy munkát tudunk elfogadni. Az elkészült műveket kérjük az Alapítvány irodájába eljuttatni, vagy legkésőbb 2010. augusztus 28-án elhozni a Petőfi Csarnokba, ahol aznap egész napos, ingyenes, színes, változatos programokat kínáló rendezvénnyel ünnepeljük meg az elmúlt és az elkövetkező 25 évet.
A pályázat értékelése, az eredmény kihirdetése a helyszínen aznap délután lesz, a díjazottak értékes nyereményekre számíthatnak! *
Tegyünk együtt az egészséges életért, hisz ez megvalósítható, és az
EGÉSZSÉG ÖRÖM!

"A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT!" Társadalmi Alapítvány kiemelkedően közhasznú szervezet
1093 Budapest, Mátyás u. 18. fszt. 1.
tel.:06 (1) 217-0404,

www.rakellen.hu, rakellen@rakellen.hu
Bankszámlaszám: 11713005-20034986, Adószám: 19009557-2-43