Születésnapi buli a Petőfi csarnokban

 

Az egészség színes világa. 25 évesek! Éppen negyedszázada indult el „A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT!” Társadalmi Alapítvány. Ugyancsak 25 éve nyitotta meg kapuit az akkori nagyérdemű előtt a ma már csak PECSA-ként emlegetett Petőfi Csarnok.

2010. augusztus 28-án nagy életigenlő születésnapi buli a Petőfi Csarnokban

Innen jött az ötlet: ünnepeljük együtt a megtett 25 évet és induljunk neki közösen az újabb negyedszázadnak!

Vidám, életörömöt sugárzó és életet segítő INGYENES, egész napos kulturális és életmód program várja az érdeklődőket.

Pogramban azokat az értékeket szeretnénk megmutatni, melyek hozzásegítenek minden embert ahhoz, hogy jobb, egészségesebb, természetesebb és boldogabb életet éljen. A táplálkozás és a mozgás, a zene és tánc, a pihenés és a munka megfelelő aránya egyaránt meghatározza életünk minőségét, s ugyanúgy oda kell figyelnünk lelkünk és szellemünk igényinek kielégítésére, mint testünk megfelelő táplálására és karbantartására.
Célunk, hogy ezen a napon is megmutassuk, hogy az egészséges életmód mennyi örömet rejt magában, hogy milyen élvezetes a főzés és étkezés egy egészségkonyhában, hogy mozgásból annyiféle van, ahány ember, s hogy az öröm és vidámság a legjobb módja az egészség megőrzésének.

Tervezett programjaink:

· Koncertek a  nagyszínpadon
· Gyerekprogramok
· Dokumentumfilm sarok
· Képzőművészeti kiállítás
· Rajzfilm sarok – régi magyar rajzfilmek
· Felnőtt és gyerek táncház
· Biobazár ismeretterjesztő előadásokkal
· Mozogjunk együtt! Vidám családi torna
· Az egészség éléskamrája 
· Virtuális bolt – vegyem, vagy ne vegyem?
· Címkenyomozás – mi van az ételekben?
· „Almamata” – Ökoautomata az egészségért a fenntartható fejlődés jegyében J
· Életmód előadások

A színpadokon fellépnek:
Barboncás Egyesület (bábműsor), Buborék Együttes, Csavlek Etelka, Ferencz Orsolya, Forrás Néptáncegyüttes, Gerendás Péter, Glória, Hestia Tűz- és Fényzsonglőr Csoport, Hollywood Rose, Kalyi Jag , Kolompos, Nemadomfel , Ricsi Bohóc, Szvorák Kati, Takács Tamás, Túlpart Együtes, Yasya, Zoltán Erika Gyöngyösi Tánccsoportja.
Műsorvezető: Várkonyi Attila

A rendezvény egyik„legszínesebb” és legérdekesebb programja egy képzőművészeti alkotás elkészítése. A kép öt  magyar kortárs művész-csoport koordinálásával készül a rendezvény résztvevői segítségével.  Mindenkit szívesen látunk a készítésnél!

A programra várunk az egész ország területéről minden érdeklődőt, a gyógyult és most gyógyuló érintetteket, és mindazokat, akik szeretnének egy felhőtlen, vidám napot eltölteni családjukkal, barátaikkal az egészséges életöröm jegyében!

Biztosak vagyunk benne, hogy a színvonalas, változatos programok nagyon sok érdeklődőt megmozgatnak, és akár többezren felemelhetjük hangunk a rák ellen!

Elérhetőségeink: Budapest, 1093, Mátyás u. 18.fsz.1. tel.:(06-1)217-0404, (06-1)455-0551
www.rakellen.hu,
e-mail: rakellen@rakellen.hu
adószámunk:19009557-2-43
bankszámlaszámunk: 11713005-20034986