Tündér-szer

 

Szeretettel várunk a Debrecen melletti Tündér-völgyben megrendezendő Tündér-szeren, július 11-18-ig! A 20 holdon elterülő birtokon található erdő, rét és csönd alkalmas elmélyedésre, önmagunkkal való találkozásra, közös játékra.

 

Gazdái Földanya elkötelezett hívei és tisztelői, hittel vallják, hogy az emberiség jelenlegi őrült rohanását a nők, a női energiák tudják megállítani és helyes irányba terelni. Ezzel az együttléttel szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy női erőtöket kiteljesítsétek és továbbadjátok.

Kézmívesség: saját Földanya oltár készítése, fejfedő, kendő, egyéb szakrális ruhadarabok és szertartás kellékek készítése

Szakralitás: izzasztó kunyhó építése és kunyhózás, női kör alakítása szertartással és sok beszélgetéssel, intuíciók, ösztönösség, gyógyító erő és álmodás felélesztése, Holdavató szertartás (első menstruációs beavatás, melyen mindazok kérhetik az ünneplést, kiknek még nem volt ilyenben részük), magyar népdalokban és népmesékben rejtező női tanításaink megkeresése, testtudattal és szexualitással kapcsolatos tanítások, természetközeli népek asszonyi bölcsességei.

A tábor időpontja:
2009 július 11-18, 8 nap.
Érkezés szombat délelőtt, este közös vacsorával, indulás szombaton, délben közös ebéd, valamint vacsora, ha nem akarsz még hazamenni.

Jelentkezés:
Június 20-ig, a jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik véglegessé.

Megközelíthetőség: a jelentkezési lap alapján mindenkinek elküldjük az ideérkezéshez szükséges adatokat, térképeket.

A tábor díjai:
Teljes árú: 26000 Ft/fő
Leánygyermek (18 éves korig): 22000 Ft/fő

Amennyiben megteheted, hogy a tábor díját május végéig átutalod, 5 % kedvezménnyel tudjuk viszonozni segítségedet.

A tábor díját az Erste Banknál található 11991119-95300885 számú számlára fizetheted be. A befizetésről kérésre alapítványi igazolást tudunk adni.

Egyéb tudnivalók:
A tábor központja a Bárka. Itt van a konyha, az étkező, árnyas pihenő, mellette napmelegítette hideg-meleg vizes zuhanyzó található. A zuhanyzó mellett komposzttoalettek várják a megkönnyebbülni vágyót. Alvás saját sátrakban. Napi ötszöri étkezést biztosítunk, igény szerint húsmentest is.

Kérdéseiddel Bolya Gergelyhez a bolyag@elohazakprogram.hu címen, a 20/235-2223-as telefonszámon, illetve Mesőhöz a meso@elet-kor.hu fordulhatsz. 

JELENTKEZÉSI LAP

Név
Lakhely és elérhetőség (elérhető cím, telefonszám, villámlevélcím)

Étkezési kívánság              O húsevő              O vegetáriánus                   O vegán
Kocsival jövök                     O igen           ember befér hozzám
Tömegközlekedéssel jövök      O igen     ha van lehetőség beszállnék telekocsiba  O igen

Egyéb megjegyzés, kérés:

aláírás

Kapcsolódó dokumentumok