Újra a Komjádinál (is)!

Augusztus 9-edikén, szombaton a Komjádinál szilva, körte, őszibarack, zöldségfélék lesznek kaphatók. Kőbányán és Rákoskeresztúron őszibarack, szilva, ringló, szőlő, paradicsom, paprika.

A SZILVA SZEZON MOST KEZDŐDIK!

A Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület újra kapott árusítási helyet a Piacfejlesztési Alapítványtól, amit ezúton is köszönünk!

Augusztus 9-edikén, szombaton, reggel 6 órától a Komjádi Uszodánál (Budapest, II. ker., Árpád fejedelem útja 8.) újra gyümölcs- és zöldségvásárt szervezünk!

* * *

Lepotika magvaváló szilva: 80 ft/kg

A szilvára előrendelést is felveszünk. Kérjük, előrendelés esetén péntek (augusztus 8.) este 8 óráig jeleze igényét a 06-20-378-0662 számon vagy az info@elotisza.hu címen.

Kiszámíthatatlan tényezők ellenére igyekszünk a lehető legjobban elősegíteni a termelő és a fogyasztó zökkenőmentes és kölcsönös megelégedéssel záródó hosszútávú kapcsolatát.

Amennyiben előrendelését leadta, abban az esetben kérjük, hogy SZOMBAT reggel indulás előtt, kérjük, nézze meg e-mailjét, mert VIS MAJOR esetén (termelő területén hirtelen jött rossz időjárási tényező; a termés ezáltali tönkremenetele, szétrepedése… miatt) még éjjel vagy hajnalban tudjuk jelezni, ha az áru mennyiségével vagy minőségével probléma van, hogy ne induljanak hiába a megrendelt termékért.

* * *

Egyébb termékek még a Komjádinál:

Nagykörűi körte 200-250 Ft/kg
Őszibarack: 200 Ft/kg
Zöldségfélék kisebb mennyiségben (répa, gyökér, krumpli).

Ezen termékekre nem veszünk fel előrendelést, kedves vásárlóinkat kiszolgáljuk, amíg a készlet tart.


GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉGVÁSÁR EGÉSZ AUGUSZTUSBAN KŐBÁNYÁN ÉS RÁKOSKERESZTÚRON

Augusztusban minden hétvégén zöldség és gyümölcsvásár Kőbányán és Rákoskeresztúron.

Kapható (most hétvégén):
– őszibarack
– szilva
– ringló
– szőlő
– paradicsom
– paprika

A kőbányai Újhegyi sétányon augusztus 8-adikán (pénteken), délelőtt 10 órától és 9-edikén (szombaton), reggel 7 órától tartunk vásárt. A sétányra autóval nem lehet behajtani, 20 méterre van tőle parkoló.
Térképen itt tudja megnézni a helyszínt.

Rákoskeresztúron, a Ferihegyi út, Kaszáló u. sarki piacon, a Mezőgazdasági bolttal szemben várják az őstermelők a kedves vásárlókat augusztus 9-edikén, szombaton, reggel 6 órától.
Térképen itt tudja megnézni a helyszínt.

További információ:
Proniewicz Ferenc
szervező
06-20-462-7945
proniferi@gmail.com