Zöld Pesti Est

Rendszeres Zöld Különszámmal jelentkezik a Pesti Est. Az Est Media Group 11 vezető zöld szervezettel közösen rendszeresen megjelenő "zöld" különszámot ad ki 2010. május 20-tól. A Pesti Est mellékleteként megjelenő 16 oldalas kiadvány a zöld szervezetek saját anyagait tartalmazza.

 

A Pesti Est mellékleteként megjelenő 16 oldalas kiadvány a zöld szervezetek saját anyagait tartalmazza: környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos hírek, tippek, ajánlók, kampányok. A részt vevő szervezetek külön-külön is igen ismertek, népszerűek, idézettek és hivatkozottak, most pedig a Pesti Est mellékleteként megjelenő Zöld Est révén az egyik legnagyobb olvasótáborral rendelkező budapesti újsággal közösen még láthatóbb, hallhatóbb lehet az üzenetük.

A Zöld Estet az Est Media Group szerkeszti és terjeszti, illetve a hirdetési felületeit is értékesíti. Az első Zöld Est megjelenésének támogatói: a Groupama Garancia Biztosító Zrt. és a FŐTÁV Zrt.

‘Az EMG vállalati stratégiájának része a fenntartható fejlődés, a környezettudatos működés gyakorlása. Ezért szinte minden megjelenő printalapú termékünk környezetbarát papíron készül el, valamint ezen túlmenően ― médiaeszközeink révén ― igyekszünk fogyasztóinkat is folyamatosan edukálni, tájékoztatni ezen kérdések fontosságáról’ – áll a Pesti Est közleményében.

Együttműködő partnerek: Energia Klub, Distro, Greenpeace Magyarország, Hulladék Munkaszövetség, Levegő Munkacsoport, Magyar Kerékpárosklub, Magyar Madártani Egyesület, Magyar Természetvédők Szövetsége, Tudatos Vásárlók Egyesülete, Védegylet, WWF Magyarország.

Forrás: Greenfo